Έτοιμοι για τον αγώνα της ζωής τους

Έτοιμοι για τον αγώνα της ζωής τους

Στις 22 Μαΐου, στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία η ελληνική τετράκωπος ελαφρών βαρών θα διεκδικήσει ένα από τα εναπομείναντα Ολυμπιακά εισιτήρια για να κάνει το ταξίδι στο Ρίο. Καραμήτρος, Πέτρου, Ντούσκος και Γιάνναρος συνθέτουν μία νέα αλλά πολύ φιλόδοξη ομάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση.

του Βασίλη Τσανταρλιώτη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επενδύοντας στη νέα γενιά, ο Τζιάνι Ποστιλιόνε έφτιαξε από την αρχή την ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση με αθλητές των οποίων η ηλικία είναι μεταξύ 19 και 24 ετών. Ένα πλήρωμα νεαρό, αλλά γεμάτο πάθος για το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Sportsfeed μίλησε με την τετράδα που δείχνει αποφασισμένη και έτοιμη για το σημαντικότερο αγώνα της ζωής της (μέχρι τον επόμενο)…

Θωμάς Καραμήτρος

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά διέφερε αρκετά για μενα από τις προηγούμενες μια και βρέθηκα μπροστά σε υποχρεώσεις (όπως η στρατιωτική μου θητεία) που μου κόστισαν και σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα προπόνησης. Εν τέλη κατέληξα στο Σχινιά λόγω ανάγκης αθλητών σε μεγάλα κουπιά! Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ήταν πραγματικά επίπονη, αλλά ευτυχώς με πίστη κι επιμονή κατάφερα να κατοχυρώσω μια θέση στην ελαφριά τετράκωπο των ανδρών που διεκδικεί επάξια το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Πιστεύω σε αυτό το πλήρωμα και τους συναθλητές μου, προσπάθησα κι εύχομαι για το καλύτερο».

Γιάννης Πέτρου

«Εκφράζοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου υπερβαίνοντας όλες τις φετινές δυσκολίες που μου κόστισαν για ένα χρονικό διάστημα την παρουσία μου στα κοινόβια της Εθνικής ομάδας, έπειτα από τη δεύτερη ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε από την ομοσπονδιακή προπονητική ομάδα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να διεκδικώ μια θέση στο… όνειρο των Ολυμπιακων Αγώνων».

Στέφανος Ντούσκος

«Στο άθλημα μας καλώς ή κακώς κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος μέχρι την τελευταία στιγμή, με ποιό πλήρωμα θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή είναι μια αντικειμενική δυσκολία που καθορίζει την ψυχολογία μας κατά την εξέλιξη της προπονητικής διαδικασίας. Πιστεύω πως τη δεδομένη στιγμή είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ενόψει της μεγάλης πρόκλησης. Αυτό το πλήρωμα παρουσιάζει βελτίωση μέρα με τη μέρα κι ανυπομονώ να ζήσω τα αποτελέσματα που πιστεύω πως τελικά θα δικαιώσουν την προσπάθεια του καθενός μας αλλά και όσοι πίστεψαν και μας στήριξαν ως τώρα».

Σπύρος Γιάνναρος

«Φέτος ήταν για μένα μια μεταβατική χρονιά από τα διπλά κουπιά στο μεγάλο. Όπως παντού έτσι και σε αυτή την περίπτωση κάθε αρχή και δύσκολη, ευτυχώς για εμένα με αίσια κατάληξη! Η δημιουργία αυτού του πληρώματος εκ του μηδενός μας τροφοδοτεί με επιπλέον ικανοποίηση και κουράγιο καθότι γνωρίζουμε καλά πως έχουμε καταθέσει ψυχή και σώμα για την επίτευξη του στόχου που θα μας οδηγήσει στο… δρόμο για το Ρίο! Σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε κάθε κουπιά που θα ακολουθήσει στη Λουκέρνη».

sportsfeed.gr

000