Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο στο δήμο Θεσσαλονίκης βάζει ο Απ. Τζιτζικώστας

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο στο δήμο Θεσσαλονίκης βάζει ο Απ. Τζιτζικώστας

Σε δήλωση με την οποία στην ουσία δηλώνει κατηγορηματικά την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προχώρησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Παρότι και στο παρελθόν ο Απ. Τζιτζικώστας έχει κάνει ανάλογες δηλώσεις, η σημερινή του παρέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με διαρροές που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Ταχματζίδη ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Λαγκαδά, ο κ. Τζιτζικώστας τον ευχαρίστησε για το έργο που επιτέλεσε στην περιφέρεια και πρόσθεσε: "Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μέχρι το τέλος αυτού του Αυγούστου που λήγει αυτή η θητεία και θέλω να ξέρετε ότι, με την εντολή και την εμπιστοσύνη των πολιτών, εμείς την επόμενη μέρα εδώ ως διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την περιοχή του Λαγκαδά".

makthes.gr

000