Καραγιάννης: «Προσπάθεια αφιερωμένη στην ιστορία και το περιβάλλον»

Καραγιάννης: «Προσπάθεια αφιερωμένη στην ιστορία και το περιβάλλον»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο δήμαρχος Λαγκαδά για τον αγώνα δρόμου που πρόκειται να γίνει στην περιοχή για μία ακόμη χρονιά

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καραγιάννης και μίλησε για «το  10άρι του Λαγκαδά».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πάντρεμα – αθλητισμού – πολιτισμού και οικολογικής συνείδησης: «Αυτός ο τρίτος αγώνας στον Λαγκαδά είναι μια αφορμή για να επαναφέρουμε στη μνήμη μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός με την απελευθέρωση του Λαγκαδά αλλά είναι και ένας αγώνας που έχει τη δυνατότητα η πόλη του Λαγκαδά να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου όσον αφορά τα παιδιά του δημοτικού και τους γονείς. Να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά στον Λαγκαδά, στα καταστήματα αναψυχής και τη φύση με τον αθλητισμό».

Τα οικονομικά κέρδη για την περιοχή: «Συμμετέχουν και είναι από τους βασικούς χορηγούς ο εμπορικός σύλλογος του Λαγκαδά μαζί με άλλους χορηγούς τους οποίους ευχαριστώ δημόσια. Πάντα με την δική σας συνδρομή αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης και το δικό σας ραδιόφωνο το οποίο είναι πάντα κοντά στα γεγονότα.

Να τονίσω ότι αυτή η προσπάθεια είναι αφιερωμένη στην ιστορία, το περιβάλλον και τη νέα γενιά. Υπάρχουν εκατοντάδες συμμετοχές με άτομα που θα περάσουν ωραίες στιγμές. Θα απολαύσουμε ένα πολύ ωραίο αγώνα».

Τον στόχο του αγώνα να γνωρίσει σε περισσότερο κόσμο τον Λαγκαδά:«Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για το Δήμο και την πόλη του Λαγκαδά. Συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γυμναστικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Λαγκαδά και οι εθελοντές του. Όσον αφορά τη δική μου πορεία θέλω να ολοκληρώσω τη θητεία μου και να πετύχω τους στόχους μου».

 

metrosport.gr

000