Ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Λαγκαδά

Ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Λαγκαδά

ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατόπιν αιτήματος νέων του τόπου μας, ιδρύθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λαγκαδά. 

Τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων αποτελούν ένα θεσμικό όργανο συνεχούς και ουσιαστικής σύνδεσης και διαλόγου της νεολαίας με τις Δημοτικές Αρχές, λειτουργώντας ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δημοτική παράταξη και ιδεολογία. Στόχος τους είναι, να διευκολύνουν τον Δήμο στον εντοπισμό των ενδιαφερόντων και των προβλημάτων των νέων, κατέχοντας συμβουλευτικό ρόλο στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λαγκαδά έχουν νέοι, μέλη οργανωμένων συνόλων/φορέων/συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και μεμονωμένοι νέοι του Δήμου με τα κάτωθι κριτήρια: 

α. Είναι 16-30 ετών 
β. Είναι Δημότες Λαγκαδά 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να ενταχθούν στο μητρώο μελών, μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ/ΣΥΛΛΟΓΟΥ/ΦΟΡΕΑ: https://docs.google.com/…/16FX7WxD_-CxkTxdNQSPo1X…/viewform…

*ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ: https://docs.google.com/…/1bAc15eKN5SyUR0Ktk_2oLPU…/viewform? edit_requested=true